Menu
 
Menu  
Informacje  
Catering  
Rezerwacja  
Dojazd  
Kontakt  
Pub "Kubuś"  
Strona główna  
 
PRZEKĄSKI
STARTERS


PIEROGI
POLISH STYLE DUMPLINGS


BURGERY
BURGERS


ZUPY
SOUPS


RYBY I OWOCE MORZA
FISH AND SEAFOOD


MAKARONY I RYŻE
PASTA AND RICE

DANIA PŁONĄCE
FIRE DISHES


DANIA Z RUSZTU
ROASTED DISHES


DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES


DESERY
DESSERTS


DODATKI
ADDITIONS


NAPOJE GORĄCE
HOT DRINKS


NAPOJE ZIMNE
COLD DRINKS
PRZEKĄSKI
STARTERS

Śledzik w oleju
Herring in oil
 
10,00
Śedzik w oleju z marynowanym borowikiem
Herring in oil with marinated boletu
 
14,00
Śledzik pod śmietaną z gotowanym ziemniakiem
Herring with cream and boiled potato
 
14,00
Befsztyk tatarski 10 dkg (bez dodatków)
Beef tatar 10 dkg (no additions)
 
19,00
Befsztyk tatarski 10 dkg (z dodatkami: pieczywo, masło, jajko)
Beef tatar 10 dkg (with additions - bread, butter, egg)
 
23,00
Sałatka Cezar z grilowanym kurczakiem i tostami serowo-czosnkowymi
Caesar salad with grilled chicken and cheese-garlic toast
 
28,00
Sałatka grecka z sosem jogurtowo-fetowym lub Vinegrett,
tosty czosnkowe
Grece salad with cream-feta sauce or Vinegrett, garlic toasts toasts
 
24,00
Sałatka z tuńczykiem i tostami czosnkowymi
Salad with tuna fish and garlic toasts
 
26,00
Placki ziemniaczane (5 sztuk)
Potato pancakes (5 pieces)
 
12,00
Nachos z dipami
Nachos with dips
 
12,00
   
Danie sezonowe - od maja do września:  

 
Chłopskie jadło w dwojakach (ziemniaki, jaja sadzone, zsiadłe mleko)
Countryside style meal (potatoes, fried eggs, sour milk)
 
8,00

© 2003 DZIADEK