Menu
 
Menu  
Informacje  
Catering  
Rezerwacja  
Dojazd  
Kontakt  
Pub "Kubuś"  
Strona główna  
 
PRZEKĄSKI
STARTERS


PIEROGI
POLISH STYLE DUMPLINGS


BURGERY
BURGERS


ZUPY
SOUPS


RYBY I OWOCE MORZA
FISH AND SEAFOOD


MAKARONY I RYŻE
PASTA AND RICE

DANIA PŁONĄCE
FIRE DISHES


DANIA Z RUSZTU
ROASTED DISHES


DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES


DESERY
DESSERTS


DODATKI
ADDITIONS


NAPOJE GORĄCE
HOT DRINKS


NAPOJE ZIMNE
COLD DRINKS
ZUPY
SOUPS

Flaki wołowe z bułeczką
Beef tripes with bread roll
 
14,00
Rosół z makaronem
Boullion with noodles
 
9,00
Rosół z jagnięcymi kołdunami po litewsku
Boullion with noodles
 
12,00
Barszcz czerwony czysty
Red borsch (beetroot) clear soup
 
6,00
Barszcz czerwony z uszkami
Red borsch (beetroot) served with raviolies
 
10,00
Zupa pomidorowa z ryżem lub makaronem
Tomato soup with rice or noodles
 
10,00
Żurek na kiełbasce z jajkiem
Traditional polish Żurek (sour soup) with sausage and egg
 
13,00
Gulaszowa w kociołku
Goulash soup in a kettle
 
15,00
   
Danie sezonowe - od maja do września:  

 
Chłodnik z jajem i botwiną
Cold soup with eggs and beet leaves
 
12,00

© 2003 DZIADEK