Menu
 
Menu  
Informacje  
Catering  
Rezerwacja  
Dojazd  
Kontakt  
Pub "Kubu¶"  
Strona główna  
 
PRZEKĄSKI
STARTERS


PIEROGI
POLISH STYLE DUMPLINGS


BURGERY
BURGERS


ZUPY
SOUPS


RYBY I OWOCE MORZA
FISH AND SEAFOOD


MAKARONY I RYŻE
PASTA AND RICE

DANIA PŁONĄCE
FIRE DISHES


DANIA Z RUSZTU
ROASTED DISHES


DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES


DESERY
DESSERTS


DODATKI
ADDITIONS


NAPOJE GORĄCE
HOT DRINKS


NAPOJE ZIMNE
COLD DRINKS
RYBY I OWOCE MORZA
FISH AND SEAFOOD

Filet z łososiem z rusztu z masłem czosnkowym i karmelizowanymi marchewkami (10 dkg)
Grilled Salmon fillet with garlic butter and caramelized carrots (10 dkg)
 
15,00
Pstr±g smażony z pieczarkami i migdałami (10dkg)
Fried Trout with champignons and almonds (10 dkg)
 
10,00
Panierowany sandacz w sosie grzybowym (10 dkg)
Breaded Zander in mushroom sauce (10 dkg)
 
15,00
Fileciki z okonia z sosem czosnkowym (10 dkg)
Fillets of Seabass in garlic sauce (10 dkg)
 
14,00

Krewetki Tygrysie z czosnkiem i przyprawami, marynowane w białym winie, podawane z ryżem i warzywami al dente
Tiger Prawns with garlic and spieces, marinated in white wine,
served with rice and vegetables al dente
 

45,00

© 2003 DZIADEK