Menu
 
Menu  
Informacje  
Catering  
Rezerwacja  
Dojazd  
Kontakt  
Pub "Kubuś"  
Strona główna  
 
PRZEKĄSKI
STARTERS


PIEROGI
POLISH STYLE DUMPLINGS


BURGERY
BURGERS


ZUPY
SOUPS


RYBY I OWOCE MORZA
FISH AND SEAFOOD


MAKARONY I PLACKI
PASTA AND POTATO PANCAKES

DANIA PŁONĄCE
FIRE DISHES



DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES


DESERY
DESSERTS


DODATKI
ADDITIONS


NAPOJE GORĄCE
HOT DRINKS


NAPOJE ZIMNE
COLD DRINKS
DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES

Dodatki według wyboru
Additions of your choice
Golonka z kością podpiekana na duszonej kapuście z pieczywem lub ziemniakami, chrzanem i musztardą (10 dkg)
Pork knuckle with bone, cooked and broil on stewed cabbage with bread or potatoes, horseradish and mustard (10 dkg)
 
8,00
Polędwiczki wieprzowe w sosie z kurek
Pork fillets in mushroom sauce
 
28,00
Ozorki wołowe w sosie chrzanowym
Beef tongue in horseradish sauce
 
22,00
Kotlet schabowy "Dziadek"
Pork chop "Grandpa"
 
24,00
Kotlet schabowy tradycyjny z kością
Traditional pork chop with bone
 
20,00
Sznycel schabowy z jajkiem
Schnitzel with egg
 
20,00
Sztuka mięsa w sosie chrzanowym lub musztardowym
Slice of meat in horseradish sauce or mustard
 
22,00
Gołąbki domowe w sosie pomidorowym z ziemniakami (2 sztuki)
Stuffed cabbage (2 pieces) in tomato sauce with potatoes
 
24,00
1/2 Kaczki luzowanej, glazurowanej miodem z karmelizowanym jabłkiem
i żurawiną (10 dkg)
1 honey glazed roasted duck, served with caramelized apple and
cranberries (10 dkg)

 
14,00
Pierś z kurczaka panierowana
Breaded c hicken breast
 
18,00
Pierś z indyka z rusztu z żurawiną
Grilled turkey breast with cranberry
 
20,00

© 2003 DZIADEK